Menü Bezárás

2019 április 6

Mi a bal szemünkkel nézünk a világra. Így sok mindent észreveszünk, amit csak a jobb szemünkkel nem látnánk. Másként is látjuk a világot, mondjuk úgy, balszemmel. Ezután minden számunkban elmondjuk, miként is látjuk az éppen esedékes eseményeket a saját politikai értékítéletünk alapján, balszemmel.

A Munkáspárt tekintélye a tét!

Tavaly ősszel sokat vitatkoztunk azon, hogy induljunk-e az európai parlamenti választásokon. Sokan mondták, hogy ne induljunk, mert nem szeretjük az Európai Uniót, az Európai Parlamentet meg különösen nem. Igazuk van! Nem szeretjük őket, egyiket sem. De nem vagyunk szerelmesek a magyar parlamentbe se, mégis mindig indulunk. A választás ugyanis, akár európai, akár magyar, egy jó lehetőség arra, hogy a Munkáspárt véleményét elvigyük az emberekhez.

Ráadásul a mostani európai parlamenti választás nem akármilyen helyzetben zajlik. A kérdés az Európai Unió jövője. Hogy válságban van az EU, azt mindenki látja. Brexit, migránskérdés, EU-Oroszország-konfliktus, soroljam még?

A Munkáspártnak világos véleménye van az EU jövőjéről. Az európai egyesült államok, ami mellett Gyurcsány felesége kardoskodik hangosan, elfogadhatatlan, hiszen leplezetlenül a bankok uralma alá hajtaná a dolgozó embereket, a népeket, felőrölné a nemzetek önállóságát.

| | | Next → |