Menü Bezárás

2019 június 29

Havonta 10 elektromos buszt a BKV-nak! Állatvédelmi chartát, állatbarát Budapestet! Versenyképes és befogadó Budapestet! 20 ezer külföldön élő magyart hazahozni Budapestre! Közösségi kerékpárállomásokat 24 órás kölcsönzési lehetőséggel! Gyerekbarát várost! Idősbarát várost! Csatlakozni az Európai Ügyészséghez! Legyen Budapest-tudatunk! Vissza 200 középiskolát Budapestnek! 18 éves korig ingyenes közösségi közlekedést! A miniszterelnök nem főnöke a főpolgármesternek!

Ha keveslik, ne tessék nyugtalankodni, lesz még ötlet bőven! Végül is még csak június van. Októberig valamivel szóval kell tartani a nagyérdeműt. Minden nap megütni a média ingerszintjét, nem semmi. Illetve, lehet, hogy azt nem is kell, mert az ellenzéki főpolgármester-jelölteket a liberális média hivatalból a tenyerén hordozza. A kormánymédia meg hivatalból igyekszik lejáratni őket, úgyhogy szépen elvannak egymással.

Megmondom őszintén, sajnálom őket, mert nehéz ám mindennap újat mondani. De hát ki mondta nekik, hogy előválasztásozzanak a nyári hőségben? Lehetne az időt hasznosabban is tölteni. Az MSZP, a Párbeszéd bent van a mostani Fővárosi Közgyűlésben is. Ha elolvasták az anyagokat, akkor tudniuk kell, hogy mi történt a fővárosban az elmúlt években. Ismerniük kell a főváros irányításának nehézségeit és korlátait. Miért nem ülnek le, és miért nem dolgoznak ki reális programot arra, hogy mit csinálnának másként és jobban, mint a város jelenlegi vezetése? De nem ez történik, és mivel nem ez történik, jönnek a semmitmondó jelszavak: visszaszerezzük a várost! Kitől? Kinek? Minek?

| ← Previous | | | Next → |