Menü Bezárás

Thürmer Gyulát főpolgármesternek!

A Munkáspárt úgy döntött, hogy részt vesz a budapesti főpolgármester-választásban. A Munkáspárt jelöltje Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke. Őt aligha kell bárkinek is bemutatni. Harminc éve aktív részvevője a magyar politikának, sokan ismerik és tisztelik. – jelentette be Karacs Magdi, a párt alelnöke a hétfői sajtótájékoztatón.

Felkavartuk az állóvizet

A Munkáspárt jól időzítette az indulás bejelentését. Az emberek kezdenek belefáradni az ellenzéki előválasztási hercehurcába. Arra a kérdésre, hogy ha ellenzéki politikai erőként határozza meg magát a Munkáspárt, akkor miért nem vettek részt az előválasztáson, a politikus azt válaszolta, az előválasztást komolytalan politikai bohóckodásnak tartja.

Az MTI korrekt hírt adott ki a sajtó tájékoztatóról. Kiemelte, hogy a Munkáspárt „segítő önkormányzatokat” szeretne létrehozni; annál inkább, mert ilyen programot egyik főpolgármester-jelölt sem ajánl. A Munkáspárt tisztaságot, harmonikus közéletet és párbeszédet kínálnak a választóknak. Mindemellett megfizethető bérlakásokat, ellenőrzött közkiadásokat, „ügyeletes közillemhelyeket” és rendes utakat is.

Az MTI közleménye arra is kitért, hogy Thürmer közölte, arra kérnek mindenkit, aki támogatja nemzeti és baloldali, ám ellenzéki kiállásukat, hogy támogassa ezt a munkát is. Annál is inkább, mert a Munkáspárt olyan ellenzék, amely nem rombol, hanem épít.

| | | Next → |