Szavazzunk a Munkáspártra! Szavazzunk Benyovszky Gáborra!

2020. január 19-én vasárnap, Budapest XXII. kerület 8. számú egyéni választókerületében időközi önkormányzati képviselőválasztás lesz. A Munkáspárt jelöltje Benyovszky Gábor.

Csak az emberek érdekében!

Kijelentem, hogy XXII. kerületi Önkormányzati Képviselőként kizárólag Önöket kell – és fogom is – képviselni, semmiképpen nem szándékom bármilyen oldalú és irányú pártérdek kiszolgálása! – jelentette ki Benyovszky Gábor.

Én másként tevékenykedem, mint a jelenlegi Önkormányzat összessége. Tekintsék csak meg az Önkormányzati Testület – nyilvános, az interneten is elérhető – jegyzőkönyveit. Meglepődnek, ha belepillantanak, vajon hány kérdés merült fel az itt lakók érdekében, és hány százalékban foglalkoztak hatalmi, pártérdekek csatározásaival. Az eredmény elszomorító.

Ezért kérem, hogy bizalmával Ön is támogassa a lakóterület fejlesztésére kidolgozandó programomat, amelyet csakis Önökkel együtt fogunk elkészíteni. Én beszélgetni kívánok Önökkel, ha kell, egyenként. Mindenkit meg akarok ismerni. Minden egyéni véleményre szükségem van!

Programot az emberek érdekében

Néhány gondolatot már előre megjelölök, a továbbiakat Önökkel közösen alakítjuk ki:

 • A XXII. kerület az elmúlt 30 évben nagy változáson ment át. Ipari kerületből egyre inkább lakóövezetté alakult át.
 • Az itt lakók életkörülményeinek javítása, pihenőparkok, játszóterek kialakítása fontos célkitűzésem.
 • A területen lévő ipari technológiával épült panel lakóházak felújítását, hőszigetelését állami és kerületi erőforrás bevonásával és kisebb saját erő bevonásával kell megvalósítani.
 • A területünk jelentős számú családiház tulajdonosai számára is biztosítani kell: az energiahatékonysági pályázatok anyagi támogatásának megszerzését.
 • Az M0-ás körgyűrű miatt megnövekedett forgalom miatt kialakult dugók drasztikus csökkentése fontos cél, hisz a zaj és járművek kipufogógázának környezetkárosító hatása zavarja az itt élőket.
 • Közlekedési szakemberek bevonásával kell megoldásokat keresni a városrész és Budapest-központ közötti áldatlan közlekedési helyzet javítására.
 • Segítséget adok az itt élőknek, hogy hozzájussanak a számtalan pénzügyi támogatást biztosító Európai Uniós és hazai pályázati forrásokhoz.
 • Mint a Magyar Munkáspárt tagja, különös figyelmet fogok fordítani a lakóterületünkön élő nyugdíjasok és alacsony jövedelműek helyzetének megsegítésére.
 • Megválasztásommal a kerület minden lehetséges forrását az itt lakók életének és környezetének még jobb kialakítására
  fogom fordítani.

Szólj hozzá!