Menü Bezárás

Migráció vagy biztonság

Bármennyire keményen és durván hangzik, de választani kell: vagy jönnek a menekültek és akkor vége a biztonságnak, vagy nem engedjük a migrációt, és akkor van remény a biztonság fenntartására. Mi azt mondjuk: biztonságot akarunk! A migrációra kényszerített embereknek a hazájukban kell segíteni. A gazdag nyugat-európai országok idézték elő a tömeges népvándorlást, nekik is kell megoldani.

Lőni fognak a magyar rendőrök és katonák?

A migránsok újra ostromolják Magyarország határát. Láthatóan nem szerencsétlen emberek elkeseredett akciójáról van szó, hanem jól szervezett hadműveletről. Legutóbb néhány száz embert vonultattak fel a magyar határnál, és csak úgy sikerült őket visszafordítani, hogy a magyar oldalon figyelmeztető lövéseket adtak le. Később a szerb rendőrség elszállította a határ mellett gyülekező menekülteket, ezzel megakadályozta az újabb akciót.
Mi történik, ha holnap nem néhány százan, hanem néhány ezren jönnek? Mi történik, ha a szerbek már nem tudják, vagy nem akarják megállítani őket? Mi történik, ha több ezren áttörik a határt? Lőni fognak a magyar katonák és rendőrök?
A liberálisok ezt akarják. Erőszakkal kiprovokálni, hogy a rendőrök és katonák fegyvert használjanak. Aztán támadni az országot, politikai válságot előidézni és olyan embereket hatalomra juttatni, akik mindent megtesznek, amit az EU akar. Ez történt Olaszországban.
A migrációt a nyugat-európai tőke, első sorban a német tőke ösztönözte. Kevés német születik, ezért munkaerőre van szükségük. Rá kellett bírni más országok polgárait, hogy önként hagyjak el hazájukat, és olcsó munkaerőként jelenjenek meg Európában. Ezért folyik a háború a Közel-Keleten. Az emberek menekülnek a háború elől, Európa felé.

A Munkáspárt kezdettől fogva ellenezte a migrációt

A tőke a migránsok beengedésével megosztja a társadalmakat. Szembe állítja a migráns munkást a helyi munkással, leveri a béreket. A migráció mindenütt megnövelte a bűnözést. A nyugat-európai városokban veszélybe került a közbiztonság.
Ellenezzük azért is, mert Magyarországnak megvannak a maga bajai. A magyar társadalom küzd a cigányság integrálásával, ami sok energiát és pénzt köt le. Ha Magyarországon jelentős számban jelennének meg migránsok, azért, mert Nyugat-Európa már nem engedné be őket, vagy kvótarendszerben ide küldenék őket, súlyos válság alakulhatna ki.

Németország: segítség, nem
vagyunk biztonságban!

A német „Centrum für Strategie und höhere Führung” friss felmérése szerint a német emberek a biztonság teljes hiányát tartják a társadalom legnagyobb bajának. A társadalom rákos fészkének nevezik azokat a közterületeket, ahova a német rendőrség sem meri a lábát betenni, ahol senki sem tud a német törvényeknek érvényt szerezni. Az emberek 70 százaléka véli úgy, hogy nagyon is vannak ilyen helyek.

A görög szigetek élete pokollá lett

A görög szigetek élete pokollá lett

A görög szigetek lakóinak élete pokollá lett. A 86 ezer lakosú Leszbosz szigetén 20 ezer migráns van, a 32 ezer lakosú Samos szigetén mintegy 8 ezer. A szigeteken az ingatlanok eladhatatlanná váltak. Mindennaposok az összetűzések.

Vélemény, hozzászólás?