Menü Bezárás

Csak egy út van számunkra: Előre!

Az elmúlt héten több megyében került sor összevont tagértekezletekre. Már önmagában az is örvendetes, hogy sikerül egy-egy szervezet tagjainak nagy részét egy időben, egy helyre hívni és közösen átbeszélni dolgainkat. Szükség van az ilyen közös beszélgetésekre. A Munkáspárt valamennyiünké, és a párt csak annyit tud előre lépni, amennyire a párt aktivistái és tagjai készek.

A párt országos vezetése, a Központi Bizottság is igényli a megyei vitákat. Szükség van arra, hogy a helyi szervezetek, a párt tagjai megerősítsék a vezetés döntéseit. Fontos tudni, hogy világos-e politikánk minden kérdése, és mi az, amit jobban meg kell magyarázni, mi az, amin változtatni kell.

Budapesten az összevont taggyűlésen Kajli Béla, az Elnökség tagja, budapesti elnök szólt a Munkáspárt harminc évéről. A jelenlévők megnézték a KB legutóbbi üléséről készült videofelvételt, a párt elnökének beszédét. A részvevők egyetértettek a KB döntéseivel. Az értekezlet felmentette Arató István elvtársat a budapesti alelnöki tisztségéből, s megválasztotta alelnöknek Kerezsi László elvtársat. Az ülésen részt vett Thürmer Gyula elnök.

A nógrádi tagság Balassagyarmaton tartotta értekezletét. Nagy Attila, az Elnökség tagja, megyei elnök ismertette a párt feladatait. A jelenlévők támogatásukról biztosították a párt politikáját.

Miskolcon került sor a borsodiak összevont tagsági értekezletére. Fülöp Józsefné, a KB tagja, megyei elnök adott tájékoztatást a KB legutóbbi értekezletéről. Nagy Attila, aki az Elnökséget képviselte a rendezvényen, szólt a 2020. évi feladatokról.

Vélemény, hozzászólás?