Menü Bezárás

Jó úton a videóinterjúk

Az Elnökség megtárgyalta a videóinterjúkkal kapcsolatos tapasztalatokat. Mint elmúlt számunkban már hírt adtunk, Fehérvári Zsolt, a KB tagja készíti el a Munkáspárt elnökével az interjúkat, amelyek videó formájában az internetre kerülnek. Az idei évben 18 videó készült, eleinte hetente egy-egy, a koronavírus-járvány óta hetente két-két anyag.

Az Elnökség a legutóbbi három interjú tapasztalatait elemezte. Az interjúk nézettsége változó, 5 ezer és 13 ezer között változik azok száma, akik ténylegesen megnézik a videót. Ez mindenképpen jó, hiszen jelenleg más eszközzel nem tudunk ennyi emberhez eljutni.

A videókat elég sokan kommentálják az Interneten, ami jelzi, hogy van érdeklődés a Munkáspárt iránt. Sokan kiemelik, hogy a Munkáspárt elnöke „józan, megfontolt’ nyilatkozatokat tesz. Több néző emeli ki, hogy a Munkáspárt az egyetlen hiteles, valóban baloldali párt. Egy hozzászóló szerint „a ’22-es választásokon biztos szavazójuk leszek. Remélem a libsik, a fideszesek közül sokan felébrednek.”
Az Elnökség nagyra értékelte a végzett munkát és úgy döntött, hogy feltétlenül folytatni kell ezt a munkát.

Vélemény, hozzászólás?