Menü Bezárás

Videokonferencián egyeztettek a Munkáspárt vezetői

A Munkáspárt Elnökségének tagjai, a Központi Bizottság több tagja és több megyei elnök videokonferenciájára került sor a múlt héten. Sajnos ma még nem mondhatjuk el, hogy a párt minden vezetőjével tudunk ily módon véleményt cserélni, de nem kis haladást értünk el. A mostani megbeszélésen részt vett a KB több vidéki tagja, akikkel ma nehezebb a kapcsolattartás, köztük Balla Szabolcs Nógrádból, Kós Zoltán Baranyából, Veres Péter Fejérből, Fülöp Józsefné Borsodból, Gál Ferenc Békésből. Tóth Péter megbízásából Szabó Zoltán vett részt, de jelen volt Debrecenből Edelényiné Nagy Mária is.

A részvevők egyetértettek a Munkáspárt politikájával, amelyet a járvány idején folytat. A betegségből nem csinálunk politikát, de segítünk az embereknek, ahol csak tudunk. Így összegezhető a párt politikája. Ez élesen különbözik a parlamenti pártok magatartásától. A kormánypártok és az ellenzék között továbbra is folyik a hatalmi harc.

Egyetértés volt abban, hogy a Munkáspártnak síkra kell szállnia a dolgozó emberek védelmében. Fel kell emelnie a hangját minden esetben, amikor a munkásokkal, a dolgozókkal akarják a válság leküzdését megfizettetni. A részvevők üdvözölték, hogy a munkáspárti megnyilvánulásokban, a videointerjúkban keményebb, offenzívabb hangnemben beszélünk.

A tanácskozás részvevői egyetértettek abban is, hogy a korlátozások miatt egyelőre nincs lehetőség központi pártrendezvényekre. A videokonferencia gyakorlatát jónak tartották és hamarosan újabb tanácskozásra is sor kerül.

Vélemény, hozzászólás?