Menü Bezárás

Újratervezés a Munkáspárt életében

Újratervezés a Munkáspárt életében

Újratervezés kell a Munkáspárt életében is – hangsúlyozta a Munkáspárt Elnöksége e heti ülésén, amelyet még videokonferencia formájában tartott meg.

Az úticél változatlan: az erős Munkáspárt! A cím jó, de új utakon kell elérnünk. Sok időt veszítettünk el, sok rendezvényt kellett feladnunk, ráadásul pont azokat, amelyektől a káderállomány fiatalítását, megerősítését várjuk. De még nincs minden veszve, hiszen a párt él, és működött az elmúlt két hónapban is.

Fel kell mérni a károkat, amelyeket a tőkés propaganda okozott két hónap alatt. Népbutításból, manipulációból volt elég a kormány, az ellenzék oldalán is. Fel kell frissülnünk szellemileg is, be kell indítanunk a Szabó Ervin Akadémiát.

Fel kell készülnünk arra, hogy az ellenzék-kormány-háború folytatódik. Meg kell erősítenünk hitünket abban, hogy mi egyik irányba se megyünk. Mi a dolgozó emberek igazát képviseljük.

Vissza kell szoknunk az utcára. Mennünk kell a piacokra, terjeszteni A Szabadságot. Meg kell mutatnunk az embereknek, hogy itt vagyunk és velük vagyunk.

Be kell vezetnünk az aktív munkába új tagjainkat, akik éppen az elmúlt hónapokban csatlakoztak hozzánk, de a járvány miatt nem kóstolhattak bele a munkáspárti életbe. Rendbe kell szednünk mindennapos dolgainkat, a tagdíjfizetéstől és A Szabadság támogatásától kezdve egészen a tagnyilvántartásig.

Szembe kell néznünk azzal, hogy 2022-ben választások lesznek. Országos lista nélkül nem lehet labdába rúgni, de ahhoz 27 egyéni jelölt kell kilenc megyében és Budapesten. Nehéz a tényekkel szembenézni, de harminc év harci tapasztalata alapján tudjuk, hogy csak az az út vezet előre.

A munkáspárti központ működésével, A Szabadság terjesztésével kapcsolatos információkat az utolsó oldalon közöljük.

Vélemény, hozzászólás?