Menü Bezárás

Újratervezzük a munkánkat Ülést tartott a Munkáspárt Központi Bizottsága

A Vörös Lobogó új kitüntetettjei

Január óta a múlt szombaton ülésezett először a Munkáspárt Központi Bizottsága. Nagy volt az öröm, hiszen a jelenlévők többsége már nagyon régen nem találkozott. Mindenki egészséges, túléltük a járványt, folytatjuk a munkát! – hangzott a teremben jobbról is, balról is.

A Vörös Lobogó új kitüntetettjei

A Munkáspárt elnöke kitüntetéseket és elismeréseket nyújtott át. A Munkáspárt Vörös Lobogója kitüntetésben hárman részesültek:

Kerezsi László, a Munkáspárt Pénzügyi Ellenőrző Bizottságának elnöke a 2019. évi választások lebonyolításában és párt hagyatéki tevékenysége megszervezésében végzett munkájáért;

Szilágyi András, a Munkáspárt Jász-Nagykun-Szolnok megyei alelnöke a megyei elnök betegsége alatti megyei irányító munkájának elismeréseként;

Fehérvári Zsolt István, a Munkáspárt Központi Bizottságának tagja a párt videótevékenységének megszervezéséért, a koronavírus idején végzett lelkiismeretes munkájáért.

Elismerés a járvány idején végzett munkáért

A Munkáspárt tevékenysége a járvány idején egy percre sem állt le. Folyamatos volt a politikai munka, a propaganda, a pénzügyi tevékenység.
A koronavírus idején végzett folyamatos és lelkiismeretes munkájukért „A Munkáspárt győzelméért” Oklevélben részesült:

Balogh Attiláné, a Munkáspárt KB pénzügyi csoportjának munkatársa, pontos, precíz és lelkes munkájáért;

Kovács István, az Elnökség tagja, a párt apparátusi dolgozójaként végzett sokrétű munkájáért.

Kádár-emléklap a Munkáspárt minden tagjának

Az Elnökség új emléklapot létesített. Fejezzük ki a Munkáspárt elismerését a párt minden tagjának, mindazoknak, akik őrizték és védik ma is Kádár János elvtárs és a szocializmus emlékét! – mondta Thürmer Gyula.

Június-július folyamán a megyei szervezetek hívják össze a tagságukat, tartsanak tagsági értekezleteket. Ennek keretében ünnepélyesen adják át a Munkáspárt emléklapját!

A párt elnöke a KB mostani ülésén a KB, PÜEB és PEB tagjainak és a megyei elnököknek adta át a párt új elismerését.

Köszöntjük a párt új tagjait

A tagfelvételi munka nem állt le a járvány idején sem – mondta el a párt elnöke. A KB mostani ülésén két új elvtársunk vehette át tagkönyvét. A tagfelvételek egy része már korábban elkezdődött, és csak most ért be. Másik része olyan elvtársak, akik az Interneten keresztül jutottak el hozzánk.

Vélemény, hozzászólás?