Menü Bezárás

Szolnok: együtt formáljuk a párt politikáját

Szolnok: együtt formáljuk a párt politikáját

Jász-Nagykun-Szolnok megye fontos szerepet játszik a Munkáspárt életében. Így érthetően nagy érdeklődés vette körül a megyei tagértekezletet. Bencsik Mihály, a Munkáspárt alelnöke, megyei elnök átfogó tájékoztatást adott a megyei szervezet munkájáról. Kiemelte, hogy sokan ígérték részvételüket az értekezleten, de mégsem jöttek el. Pedig nagyon fontos, hogy a párt tagjai első kézből kapjanak tájékoztatást a párt előtt álló feladatokról.
Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke köszönetet mondott a megyei tagságnak kitartásukért és munkájukért. Elvtársak, tartsatok még ki, használjuk ki még jobban a meglévő erőinket! – kérte a párt elnöke. A világban és az országban gyorsan változik a helyzet. Jönni fognak a fiatalok is, akik kezdik érezni a tőkés rendszer hátrányait. De addig a párt működését nekünk kell biztosítani. A vitában mind a párt elnöke, mind Karacs Lajosné alelnök aláhúzták, hogy a Munkáspárt a kapitalizmus, a pénz uralma ellen van. Mi nem vagyunk sem a Fidesz, sem a liberálisok szövetségesei. A tőkeellenes harc útját csak mi járjuk. Ha valami nem világos, mondjátok el! Hozzátok a személyes élményeiteket! Együtt formáljuk a párt politikáját! – hangsúlyozták a párt vezetői.
A nap folyamán Thürmer Gyula nyilatkozott a szolnoki televíziónak. Kiemelte, hogy bár a Munkáspárt nincs jelen az önkormányzatban, a városi politikából azonban kiveszi a részét. Szombat délután Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere fogadta a párt elnökét és kíséretét.

Vélemény, hozzászólás?