Menü Bezárás

Ismét lendületben: Salgótarjánban ünnepelt a Munkáspárt

Ismét lendületben: Salgótarjánban ünnepelt a Munkáspárt

Salgótarjánban ünnepelt augusztus 19-én a Munkáspárt. Az országos ünnepség színhelyéül nem véletlenül választotta a párt vezetése Nógrád fővárosát. A megyében erős a Munkáspárt és a lelkes csapat az idén is örömmel vállalkozott a feladatra.

A feladat nem volt kicsi. A Munkáspárt ezzel a rendezvénnyel kívánta megmutatni, hogy túl vagyunk a koronavírus okozta zártságon, „újraterveztük” a párt munkáját, és újra megjelenünk az utcán.

Ismét lendületben: Salgótarjánban ünnepelt a Munkáspárt

Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke kora reggel Balassagyarmat polgármesterével, Csach Gáborral találkozott. A Munkáspárt aktív részese a városi politikának. A legutóbbi választásokon is hét egyéni választókerületben indult a párt a nyolcból.

A balassagyarmati találkozó után a párt elnöke Skuczi Nándort, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnökét kereste fel. Véleményt cseréltek a megye életéről.

Ismét lendületben: Salgótarjánban ünnepelt a Munkáspárt

Közben Salgótarján főterén folytak az előkészületek. A járókelők felfigyeltek a sürgés-forgásra. Ezen a napon a pártok közül csak a Munkáspárt tartott utcai ünnepséget.

Délután két órakor Frankfurter Zsuzsanna, az Elnökség tagja és Nagy Attila, az országos Elnökség tagja, megyei elnök köszöntötték a részvevőket.

Az államalapítás jelentőségét és augusztus 20-a történetét Frankfurter Zsuzsanna, Urbán Renáta, Kiss Dávid és Darabos József idézte fel. Majd a mohorai asszonyok kórusának műsora következett. Az éneklő és táncoló asszonyoknak most is nagy sikerük volt.

Az ünnepségen bemutatkozott Bangó Krisztián is, aki a salgótarjáni időközi választásokon a Munkáspárt jelöltje. A jelenlévők megismerhették Felföldi Istvánt is, aki Vizsláson és Szabó Tibort, aki Cserhátsurányon indul időközi választáson.

Ismét lendületben: Salgótarjánban ünnepelt a Munkáspárt

Nem maradt el az új kenyér megszegése sem, és volt zsíros kenyér is, bor is bőségesen.

A rendezvényre az ország több pontjáról eljöttek a Munkáspárt tagjai. Igazi, harcos rendezvény volt! Köszönet Nógrád megye munkáspárti tagságának és az ünnepség minden résztvevőjének. Köszönet mindenkinek, akik messzi vidékekről jöttek el.

Vélemény, hozzászólás?