Menü Bezárás

Készülünk 2022-re

Készülünk 2022-re

Ülésezett a Munkáspárt Központi Bizottsága

A 2022. évi választások előkészítése szerepelt a Munkáspárt Központi Bizottságának múlt szombati ülésének napirendjén. A tanácskozásra a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett került sor.

Az ülés részvevői napirend előtt megemlékeztek a Korai Népi Demokratikus Köztársaság megalakulásának 72. évfordulójáról és megtekintették az ebből az alkalomból összeállított fotókiállítást.

A Munkáspárt célja a 2022. évi országgyűlési választásokon, hogy érvényes országos listát állítson. Csak az országos lista teszi lehetővé, hogy az országban mindenütt lehessen szavazni a Munkáspártra – mondta Thürmer Gyula, a párt elnöke.

Készülünk 2022-re

Karacs Lajosné alelnök az országos lista állításával kapcsolatos feladatokat ismertette. Az országos lista állításához legalább 9 megyében és Budapesten legalább 27 egyéni választókerületben kell önállóan jelöltet állítani. A Munkáspárt számára ez nehéz, de fontos, és főleg megoldható feladat – emelte ki a párt alelnöke.

Készülünk 2022-re

A Központi Bizottság egyhangúlag határozatot fogadott el. Felhívta a párt minden tagja, minden szervezete figyelmét, hogy teljes erővel, hittel és meggyőződéssel vegyenek részt a 2022. évi országgyűlési választások előkészítésében.

Az ülésen vette át párttagkönyvét és a Munkáspárt jelvényét pártunk új, ifjú tagja, Gazsó Attila. Gratulálunk neki!

Vélemény, hozzászólás?