Menü Bezárás

Elnök az utcán

Elnök az utcán

A fránya vírus és a hozzá kapcsolódó intézkedések megzavarták a normális politikai életet is. Rendre elmaradtak a rendezvények, de még az utcára is alig merészkedtek ki a politikusok.

Amikor lehet, indulunk az utcára! Így döntött még augusztusban a Munkáspárt Központi Bizottsága. Nem csak a lemaradást kell behoznunk, hanem tudnunk, éreznünk kell az emberek problémáit, vágyait – mondta a párt elnöke.

Thürmer Gyula is nyakába vette az országot. Segítenünk kell a helyi szervezeteinknek, meg kell mutatnunk, hogy vagyunk, készülni kell 2022-re! A vírus veszélyes, de amennyire lehet, védekezünk.

Makó elmaradhatatlan az elnök őszi programjában. Szabó Jenőné, a térség munkáspárti vezetője és Popa György, a térség közéletének ismert munkáspárti szereplője évről-évre megszervezik a látogatást a makói piacon. Együtt koszorúzzák meg a város felszabadításáért elesett hősök emlékművet is. Az idén Thürmer látogatást tett Pitvaroson is. Radó Tibor polgármester tájékoztatta a vendéget a település fejlődéséről. A Munkáspárt képviselője a helyi önkormányzatban, Zahorecz Jánosné sokat segít a falu életében, tette hozzá.

Az ellenzéki pártok nem az emberekkel foglalkoznak és a kormány sem ad több problémára választ, megoldást – jelentette ki a Munkáspárt elnöke a makói és hódmezővásárhelyi sajtó előtt. A jó politika nem a szobákba bezárva készül, arra kell építeni, amit az emberek gondolnak, amire vágynak. Hol lehet ezt jobban megtudni, mint a piacon. Az idei évet megzavarta a koronavírus, ennek biztos hatása lesz a későbbiekben. A családok nehéz helyzetbe kerültek, felélték a megtakarításaikat, az otthoni digitális oktatás miatt otthon kellett lenniük a gyermekükkel a szülőknek.
A Munkáspárt adót vetne ki azokra, akiknek a vagyona több mint 1 milliárd forint. Ha csak az első 100 leggazdagabb magyarra 5 százalékos adót vetnének ki, 4-500 milliárd forint összejönne, abból már lehetne ingyen a tesztelés és a családok helyzetén is lehetne javítani.

Karcagra a Munkáspárt jelöltjeit ment támogatni a párt elnöke. Bencsik Mihály megyei elnök, Horváth Ferenc karcagi elnök és Nagy József polgármester-jelölt kíséretében járta a piacot. Sokan mondták, hogy tisztelik, becsülik a Munkáspártot.

Csepelt már szinte nem is kell említenünk. Ide hazajár a párt elnöke. Kovács István elnökségi tag és Fehérvári Zsolt KB-tag kíséretében ezúttal A Szabadságot osztogatta Csepel sétálóutcáján. Nehezebb most a kitelepülés, de csinálni kell! Kevés eszközünk van a párt erősítésére, s azt, ami van, meg kell ragadnunk – mondta.

Elnök az utcán

Vélemény, hozzászólás?