Menü Bezárás

Kitartani a korlátozások ellenére is!

Kitartani a korlátozások ellenére is!

Ez az év már ilyen! – jegyezték meg többen is az Elnökség múlt heti ülésén. Tavasszal járvány, ősszel megint csak! Szerencsére a Munkáspártban csak egy-két elvtársunk betegedett meg, de az aktív politikai akcióink a korlátozások miatt szünetelnek.
Úgy tűnik, mintha a járványkorlátozásokkal bennünket akarnának elfojtani. A kormánypártok és az ellenzék ugyanazt csinálják, mint amikor nincs járvány: szerepelnek a médiában, ülnek a parlamentben. Őket semmi sem korlátozta. A korlátozások bennünket sújtanak, hiszen a mi fő területünk az utca.
Az év hátralévő időszakának rendezvényei elmaradnak. Nem lesz megyei elnöki értekezlet és a Szabó Ervin Akadémia sem tart már ülést. Még kérdéses a Központi Bizottság december 19-i ülése. Az Elnökség erről az akkori szabályok ismeretében dönt.
Az Elnökség áttekintette a 2022. évi választásokra való felkészülés menetét is. Egyetértés volt abban, hogy a munkát az eddigiek szellemében folytatjuk. Ha megváltoztatják a választási törvényt, ismét átgondoljuk a helyzetet.

Vélemény, hozzászólás?