Menü Bezárás

Gyermekünk, A Szabadság

Gyermekünk, A Szabadság

A Szabadság az 1989 decemberében újjászervezett Munkáspárt elsőszülöttje volt. Nagyon akartuk, nagyon vártuk, és örültünk, amikor a nyomdagépről lejöttek az első példányok.

1989 óta folyamatosan megjelentetjük. Mondhatni közösen. Mi írjuk, szerkesztjük, kiadjuk, Önök olvassák és támogatják. Támogatják a pénzükkel, támogatják azzal, hogy továbbadják ismerősöknek, barátoknak.

A Szabadság kiadása forradalmi tett. Hivatásos lapírók, külső támogatók nélkül kell kiadni, megküzdve az érdektelenséggel, a kommunistaellenes támadásokkal, a pénztelenséggel.

Mi a munkánkat, időnket, tudásunk legjavát tesszük bele a lapba minden héten. Ingyen, társadalmi munkában. Büszkén tesszük, mert tudjuk, szükség van rá.

Önöktől támogatást kérünk. Heti 300 forintot, havonta ezret.

Heti 300 forint. Valljuk be őszintén, hogy nem sok. Főleg akkor, ha összehasonlítják azzal, hogy mit kapnak érte. Szakmailag jó, politikailag elkötelezett, emberileg becsületes írásokat. Máshol ezt nem kaphatják meg.

Heti 300 forint. Nagyon kevés ahhoz mérve, hogy a lap összeköt bennünket, a párt tagjait és barátait.

Heti 300 forint. Nem sok, de mégis vannak, akik sajnálják.

Ne sajnálják! Ma nem kell életünket adni a szocializmusért, de áldozatot kell vállalnunk. Heti 300 forint nem nagy áldozat, de nagy segítség.

Ha elmegy közülünk valaki, lépjünk a helyébe, ne csökkenjen a támogatók száma! Nyerjünk meg új támogatót! Ne szégyelljük ajánlani a családtagjainak! Ne lépjenek be a pártba, de támogassák a lapot! Ennyit megtehetnek!

A járvány ne tegye tönkre a lapot! Bezártság ide, korlátozások oda, gyűjtsük be elvtársainktól a havi támogatást!

A Szabadság mi gyermekünk! Valamennyiünké! Ha nem lesz elég támogató, ha nem lesz elég pénz, nem egy újságról kell lemondanunk, hanem gyermekünkről. Nem akarjuk megtenni! Reméljük, hogy Önök sem.

Óvjuk meg gyermekünket! Támogassuk A Szabadságot! Ön is! Ön is! És Ön is!
A Szabadság szerkesztősége

Vélemény, hozzászólás?