Menü Bezárás

Miskolc: kérjük ki magunknak!

Miskolc: kérjük ki magunknak!

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Munkáspárt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöksége. Fülöp József Istvánné, a KB tagja, a párt megyei elnöke felhívta a figyelmet arra, hogy számos visszásság tapasztalható a járványügyi szabályok betartásában. Tarthatatlan az is, hogy a patikák korán bezárnak, és este nem lehet gyógyszerhez jutni. A miskolci Fő téren lévő buszállomás várótermét a nagy hidegben is zárva tartják, az embereknek a hidegben kell várakozniuk.
Annak ellenére, hogy a megyei vezetés a teljes helyi médiát meghívta, csak az Irány Televízió jelent meg. Fülöp József Istvánné nem hagyta annyiban a dolgot. A Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett koszorúzáson felvetette Veres Pál polgármesternek, hogy a helyi média távolmaradását érthetetlennek tartjuk. Fontos, közéleti ügyekről volt szó. Korábban nem fordult elő ilyen, a helyi önkormányzat gondoskodott arról, hogy a helyi közélet kérdései pártállástól függetlenül bekerüljenek a médiába. Kikérjük magunknak!
Mi a tanulság? Ne hagyjuk magunkat! Ne hagyjuk szó nélkül, hogy az alapvető demokratikus normákat felrúgják! Kérjük ki magunknak!

Vélemény, hozzászólás?